Näyttelyt


HTY verkkogalleria 12.9.22 – 25.9.22

HTY:n eli Helsingin Taideyhdistyksen verkkogalleria esittelee 10 työtäni näin:

”Teokset ovat dynaamisia,  intensiivisen värikylläisiä ja enemmän tai vähemmän abstrakteja. Niiden sommitelmat soivat hienovaraisesti ja niistä välittyy jotakin kauniisti sisäänpäin kääntynyttä ja henkilökohtaista. Vahvojen vetojen lomasta piirtyy leijuvat, muodot ja tilan tuntu pehmeissä sävyissä.”  

Enpä olisi itse osannut sanoa nyt paremmin. Tässä yksi esimerkki töistäni:

Keltainen nousee 2022 90 x 70 öljy kankaalle

Konstrundan la – su 3. – 4.9.2022

Avointen työhuoneiden päivinä Taidekierroksella, Konstrundanilla, voi kierrellä taiteilijoiden työhuoneilla. Voi tehdä omanlaisesi kierroksen yksin tai ystävien kanssa. Työskentelen nykyään Taidetila Viiiiis`ssä Josafatinkatu 7:ssä yhdessä kuvataiteilijoiden Marianne Matikka, Sirkka Palonen, Marika Taskinen ja Virve Svala kanssa. Vierailemalla meillä voi tutustua siis viiden eri taiteilijan kuviin ja ajatusmaailmaan.

Galleria 4-6 huhtikuussa 2022

Huhtikuussa osallistuin Valon voimaa -näyttelyyn Galleria 4-6:ssa Uudenmaankadulla Helsingissä. Huhtikuu, pääsiäinen ja valo vievät minut syvälle kärsimysajan musiikkiin, jonka pohjalta olen maalannut kuvan nimeltä ”Madrigaali”. Kuva kohoaa kohti taivasta kirkastuen samalla.

Madrigaali öljy kankaalle 30×120

Matkalla Kouvolaan – nettinäyttely Galleria Cuplia

Kouvolan Tyttölyseon sivusto www.kouvolantyttolyseo.fi/Galleria Cuplia esittelee tyttölyseon käyneiden kuvataiteilijoiden töitä. Olen koonnut sinne joukon kuvia, jotka ovat saaneet alkunsa ohikiitävistä maisemista matkoilla Kouvolaan. Työt ovat usealta vuodelta ja eri vuodenajoilta.